Ubagynė (šalta sriuba su duona ir uogomis)
Šalta agurkų sriuba
Salmorecho – šalta pomidorų sriuba
Humusas su keptomis paprikomis
Pupelių ir avokado užtepėlė
Keksiukai su traškia „kepurėle“
Sumuštiniai su augaliniu „tunu“
Kepti granolos batonėliai
Desertai, Kita, Užkandžiai
Bananų ledai su šokoladu ir riešutų sviesto įdaru
Ananasų-bananų ledai
Ryškiaspalviai vyšnių ledai
Mėtiniai ledai su šokolado gabaliukais
Ant laužo keptas tofu su cukinijomis ir braškėmis
Salotos su ant grilio keptu halumio skonio tofu sūriu
Karšti patiekalai, Salotos
Tofu su BBQ padažu
Humusas su artišokais
Veganiškas citrininis pyragas
Bananiniai blynai su akvafaba
Veganiškas Kijevo kotletas
Špinatų ir tofu lazanija
Žirnelių pesto užtepėlė
Veganiškas Pad Thai
Aštrus tofu marinatas
Meksikietiška tempės „kiaušinienė“
Veganiški spagečiai su bolonijos padažu
Mangų padažas
Sėklainiai
Miso sriuba su soba makaronais, bok choy ir shiitake grybais
Veganiški seitano kukuliai su paprikų padažu
Šviežių burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
Kopūstų salotos su kreminiu tahini padažu
Traškių avinžirnių užkandis
(Ne)tuno salotos
Mišrainės „tortas”
Karameliniai saldainiai su pūstais ryžiais
(Ne)žuvies kepsneliai
Karšti patiekalai, Užkandžiai
Moliūgo pyragas
Minkštas pyragas su prieskoniais
Kalėdinis džiovintų vaisių pyragas
Grybų paštetas
Veganiški imbieriniai sausainiai
Burokėlių „spirgai”
Veganiškas apelsininis sūrio tortas
Sojos guliašas su pomidorų padažu
Veganiški „Rafaelo“ saldainiai
Keptų paprikų ir pupelių užtepėlė
Orkaitėje keptos daržovės su grikiais
Cukinijų ir morkų spagečiai su migdolų pesto
Žolelių padažas
Baklažanų užtepėlė babaganuš
Makaronai su moliūgo ir augalinio sūrio padažu
Veganiški „Snickers“ batonėliai
Bananiniai pusryčių vafliai be glitimo
Veganiškos Cezario salotos
Avinžirnių sumuštinis
Rukolos salotos su augaline feta ir burokėliais
Salotos su bolivinių balandų kruopomis (kynva) ir avinžirniais
Azijietiška raudonojo kario sriuba
Korėjietiškas daržovių blynas „Yachaejeon“
Špinatiniai lietiniai su pomidoriukais ir augaline feta
Bolivinės balandos salotos su augaline feta
Avokado „bulvytės“
Bulvių karis
Meduolinis moliūgų pyragas
Grietiniečiai (veganiški)
Sorų košė
Špinatų ir žirnelių salotos su braškėmis
Žiedinių kopūstų, lęšių ir bolivinės balandos salotos
Tofinukai (veganiški varškėtukai)
Šokoladinis cukinijų pyragas
Buritas su tofu ir šviežiomis daržovėmis
Karšti patiekalai, Užkandžiai
Keptos bulvės su šparaginėmis pupelėmis ir bazilikais
Trinta keptų pomidorų sriuba su bazilikais
Bananiniai blyneliai
Rožinis humusas iš 5 ingredientų
Gaivūs šaltibarščiai su sojų pienu
Naminis sūris su bazilikais
Tofu majonezas
Libanietiškos tabule salotos
Brokolių kišas
Klasikinis prancūziškas skrebutis „French toast“
Traškus tofu šnicelis
Karštos tofu spurgos
Tofu su daržovėmis saldžiarūgščiame padaže
Datulių rutuliukai su riešutais ir imbieru
Marinuoti baklažanai
Sumuštiniai su morkų „lašiša“ (morkiša) ir tofu kremu
Kremiškas sūrio padažas
Keksiukai su „Oreo“ sausainiais
Trinta moliūgų ir morkų sriuba
„Wok“ makaronai su Teriyaki padažu ir tofu
„Spring rolls“ su daržovėmis, mangu ir mėtomis
Tortilijos su gvakamole