
Tinginių balandėliai

Sausainiai su šokolado gabalėliais

Čili pupelių troškinys su tofu

Kario – kokosų pieno sriuba su daržovėmis

„Gnocchi“ su moliūgais

Trinta burokėlių sriuba

Itališka „Minestrone“ sriuba

Cinamoniniai keksiukai su obuoliais

Bazilikų pesto padažas

Keptos šparaginės pupelės su paprikos prieskoniais

Tex-Mex stiliaus čili troškinys

Keksiukai su alyvuogėmis ir saulėje džiovintais pomidorais

Trupininis šviežių slyvų pyragas

Augalinis feta sūris

Cukinijų makaronai su greitu pesto padažu

Blynai iš šviežių cukinijų

„Chia“ pudingas su šilauogėmis

Braškių ir persikų glotnučio dubenėlis

Baltųjų pupelių ir pomidorų užtepėlė

Filo tešlos bandelės su tofu ir špinatais

Obuolių pyragas

Migdolinis pyragas su vyšniomis (be gliuteno)

Lapinių kopūstų „kale“ traškučiai

Makaronai su žiedinio kopūsto padažu

Seitano šašlykai

Bananų užkandis su riešutų sviestu

Rūgštynių sriuba

Šokoladinis vyšnių pyragas

Bananų duona su vyšniomis

Augalinis suši

Naminė šokolado-lazdyno riešutų užtepėlė

Gaivus mangų desertas

Bananiniai keksiukai su šokolado gabaliukais

Spanguolių blyneliai

Figų ir lazdyno riešutų tarteletės

Keksiukai su morkomis, obuoliais ir avižomis

Špinatų lazanija

Azijietiškas tempės marinatas

Avinžirnių kepsneliai

Gaivios rukolos salotos su apelsinais

Bananiniai braškiniai ledai

Romanesko brokolio kepsnys

Augalinis faršas

Karis su baklažanais, grybais ir avinžirniais

Cezario salotos su tofu šonine

Veganiškas fish and chips

Moliūgų kokteilis su meduolių prieskoniais

Marcipaniniai saldainiai

Granola su apelsinais ir šokoladu

Apelsininis migdolų pyragas

ARANCINI – traškūs ryžių rutuliukai

Cinamoninės bandelės

Ryžių popieriaus suktinukai

Bolivinės balandos ir tofu salotos

Braškiniai keksiukai su kremu

Tofu karis

Ubagynė (šalta sriuba su duona ir uogomis)

Šalta agurkų sriuba

Humusas su keptomis paprikomis

Keksiukai su traškia „kepurėle“

Sumuštiniai su augaliniu „tunu“

Kepti granolos batonėliai
Desertai, Kita, Užkandžiai

Bananų ledai su šokoladu ir riešutų sviesto įdaru

Ananasų-bananų ledai

Ryškiaspalviai vyšnių ledai

Mėtiniai ledai su šokolado gabaliukais

Salotos su ant grilio keptu halumio skonio tofu sūriu
Karšti patiekalai, Salotos

Tofu su BBQ padažu

Humusas su artišokais

Veganiškas citrininis pyragas

Bananiniai blynai su akvafaba

Veganiškas Kyjivo kotletas

Špinatų ir tofu lazanija

Žirnelių pesto užtepėlė

Veganiškas Pad Thai

Aštrus tofu marinatas

Meksikietiška tempės „kiaušinienė“

Veganiški spagečiai su bolonijos padažu

Mangų padažas

Sėklainiai

Miso sriuba su soba makaronais, bok choy ir shiitake grybais

Veganiški seitano kukuliai su paprikų padažu

Šviežių burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis

Traškių avinžirnių užkandis

(Ne)tuno salotos

Mišrainės „tortas”

Karameliniai saldainiai su pūstais ryžiais

(Ne)žuvies kepsneliai
Karšti patiekalai, Užkandžiai

Moliūgo pyragas

Minkštas pyragas su prieskoniais

Kalėdinis džiovintų vaisių pyragas

Grybų paštetas

Veganiški imbieriniai sausainiai

Burokėlių „spirgai”

Veganiškas apelsininis sūrio tortas

Sojos guliašas su pomidorų padažu

Veganiški „Rafaelo“ saldainiai

Keptų paprikų ir pupelių užtepėlė

Orkaitėje keptos daržovės su grikiais

Cukinijų ir morkų spagečiai su migdolų pesto

Žolelių padažas

Baklažanų užtepėlė babaganuš

Makaronai su moliūgo ir augalinio sūrio padažu

Veganiški „Snickers“ batonėliai

Bananiniai pusryčių vafliai be glitimo

Veganiškos Cezario salotos

Avinžirnių sumuštinis

Rukolos salotos su augaline feta ir burokėliais

Salotos su bolivinių balandų kruopomis (kynva) ir avinžirniais

Azijietiška raudonojo kario sriuba

Korėjietiškas daržovių blynas „Yachaejeon“

Špinatiniai lietiniai su pomidoriukais ir augaline feta

Bolivinės balandos salotos su augaline feta

Avokado „bulvytės“

Bulvių karis

Meduolinis moliūgų pyragas

Grietiniečiai (veganiški)

Sorų košė

Špinatų ir žirnelių salotos su braškėmis

Žiedinių kopūstų, lęšių ir bolivinės balandos salotos

Tofinukai (veganiški varškėtukai)

Šokoladinis cukinijų pyragas

Buritas su tofu ir šviežiomis daržovėmis
Karšti patiekalai, Užkandžiai

Keptos bulvės su šparaginėmis pupelėmis ir bazilikais

Trinta keptų pomidorų sriuba su bazilikais

Bananiniai blyneliai

Rožinis humusas iš 5 ingredientų

Gaivūs šaltibarščiai su sojų pienu

Naminis sūris su bazilikais

Tofu majonezas

Libanietiškos tabule salotos

Brokolių kišas

Klasikinis prancūziškas skrebutis „French toast“

Traškus tofu šnicelis

Karštos tofu spurgos

Tofu su daržovėmis saldžiarūgščiame padaže

Datulių rutuliukai su riešutais ir imbieru

Sumuštiniai su morkų „lašiša“ (morkiša) ir tofu kremu

Kremiškas sūrio padažas

Keksiukai su „Oreo“ sausainiais

Trinta moliūgų ir morkų sriuba

„Wok“ makaronai su Teriyaki padažu ir tofu

„Spring rolls“ su daržovėmis, mangu ir mėtomis

Tortilijos su gvakamole