Keptos bulvės su šparaginėmis pupelėmis ir bazilikais


Karšti patiekalai

Kai nesinori ilgai gaminti, bet norisi greitų bei skanių pietų ar vakarienės, šis sotus patiekalas gali būti puiki išeitis.

Reikės (~2 porcijoms):

  • 3 česnakų skiltelių
  • apie 11 mažų bulvių
  • 2 didelių saujų šparaginių pupelių
  • 2 saujų šviežių bazilikų
  • 1 šaukšto veganiško margarino
  • 1-2 saujų juodųjų alyvuogių
  • druskos pagal poreikį

Eiga:

  1. Išvirti bulves (galima iš karto susipjaustyti ketvirčiais) ir šparagines pupeles, kol bus minkštos.
  2. Apkepti česnakus kartu su virtomis, mažais ketvirčiais pjaustytomis, bulvėmis ir virtomis šparaginėmis pupelėmis.
  3. Kai viskas apskrus, įdėti šaukštą margarino, smulkintus bazilikus, pjaustytas alyvuoges ir dar šiek tiek pakepinti. Druskos dėti pagal poreikį.

Recepto autorius: @plantasticka

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]