Pomidorų sriuba su kuminu ir bazilikais


Sriubos

Jeigu mėgstate eksperimentuoti su skoniais ir prieskoniais – sriubos tam ypač tinkamas patiekalas. Recepte siūloma sriubą paskaninti kumino prieskoniais, bazilikais, o pastarieji puikiai dera su pomidorais. 

Reikės (~2 porcijoms):

  • Maždaug 4 bulvių
  • 1 skardinės konservuotų smulkintų pomidorų su bazilikais
  • 1-1,5 daržovių sultinio kubelio
  • 2 šaukštelių kumino prieskonių
  • 1-2 šaukštų šaldyto arba šviežio baziliko
  • 1 šaukštelio raudonėlio
  • 0,5-1 šaukštelio cukraus

Eiga:

  1. Išvirkite smulkiai supjaustytas bulves (vanduo turėtų pilnai jas apsemti – pagal poreikį, jei norisi skystesnės sriubos, vandens galima pilti ir daugiau).
  2. Bulvėms išvirus, jų nusunkti nereikia: į tą patį puodą sudėkite konservuotus pomidorus, sultinio kubelį, prieskonius ir kitus ingredientus. Pavirkite dar apie 5-8 minutes.
  3. Ingredientams išvirus, įmaišykite petražolių, krapų ar kitų žolelių.

Recepto autorius: @plantasticka 

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]