Augaliniai vafliai su ledais


Desertai

Reikės:

  • 250 ml NATURLI migdolų gėrimo
  • 150 g kvietinių miltų
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • 100 g augalinės sviesto alternatyvos NATURLI „BLOCK“
  • Karamelinio padažo
  • Šokoladinio padažo
  • Žemės riešutų
  • NATURLI augalinių ledų (rekomenduojame su avietiniais, mango arba kakaviniais, bet puikiai tiks ir citrinų, pistacijų, žemės riešutų)

Eiga:

  1. Ištirpinkite NATURLI „BLOCK“ ir leiskite jam šiek tiek atvėsti.
  2. Sumaišykite NATURLI migdolų gėrimą, kvietinius miltus, kepimo miltelius ir atvėsintą NATURLI „BLOCK“.
  3. Kepkite vaflius vaflinėje iki auksinės spalvos.
  4. Ant viršaus užpilkite mėgstamų NATURLI augalinių ledų, karamelės arba šokolado padažų ir smulkintų žemės riešutų.

Skanaus!

Recepto autorius: NATURLI

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]