Duonelė su rozmarinais ir figomis


Užkandžiai

Mėgstate itališkų prieskoninių žolelių ir vaisių skonį? Išsikepkite duonelės rozmarinais ir figomis – nesudėtingu receptu dalinasi augalinių prekių ženklo Naturli’ bendruomenė.

Reikės:

  • 200 g tofu
  • 15 g mielių
  • 300 ml vandens
  • 400 g kvietinių miltų
  • 1 a.š. Naturli’ BLOCK augalinio sviesto
  • 3 didelių šakelių rozmarino
  • 4 figų
  • 2 v.š. agavų sirupo
  • Druskos
  • Saujelės miltų (papildomai pabarstyti ant duonelės prieš kepant).

Eiga:

  1. Į vidutiniškai vėsų (šiltesnį) vandenį įmaišykite mieles. Po truputį suberkite miltus. Įpilkite druskos, ištirpinto Naturli’ BLOCK augalinio sviesto ir, kai tešla taps vientisa, gerai ją išminkykite (ant stalo arba kito kieto paviršiaus).
  2. Leiskite tešlai kilti bent 1 val., o geriausia – iki kitos dienos (šaldytuve).
  3. Išminkykite tešlą ir padalinkite ją į 2 dalis. Iškočiokite 2 duoneles.
  4. Apibarstykite duoneles trupintu tofu, rozmarinu ir ketvirčiais supjaustytomis figomis. Apšlakstykite agavų sirupu.
  5. Kepkite duoną orkaitėje – ant kepimo popieriaus, apibarstyto miltais, maždaug 15 minučių, iki 220 laipsnių įkaitintoje temperatūroje.

Skanaus!

Recepto autorius: Naturli’

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]