Šalta gilių kava smaližiams


Gėrimai

Jei kavą ruošite espresso aparatu – nepresuokite, paleiskite per „dvigubą bėgimą“ (paruoškite kaip juodą kavą). Jei espresso aparato nenaudosite, užpylę kavą vandeniu palaukite 5-7 minutes ir nukoškite per sietelį.

Reikės (1 stiklinėms):

  • 3 a.š. (maždaug 10 g) gilių kavos
  • 1 v.š. tirštinto augalinio pieno (saldaus)
  • Pusės a.š. cinamono
  • Ledukų

Eiga:

  1. Į kokteilių plaktuvą įberkite saujelę ledukų, supilkite tirštintą augalinį pieną, cinamoną ir paruoštą gilių kavą.
  2. Labai gerai suplakite.
  3. Įberkite į stiklinę ledukų ir per sietelį supilkite paruoštą kavą.

Recepto autorius: @dvarokavos 

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]