Moliūgų kokteilis su meduolių prieskoniais


Gėrimai

Šiame recepte naudojami meduolių prieskoniai skirti atkurti „Pumpkin spice“ prieskonių mišinį. Jei jo neturite, galima sumaišyti pavienius namie turimus prieskonius (imbierą, gvazdikėlius, muskatus, cinamoną). Šis kokteilis labai gaivus ir be jokių išskirtinių ingredientų leidžia mėgautis žiemos prieskonių skoniais.

Reikės (~2 porcijoms):

  • 110 g šaldytos moliūgų tyrės be priedų (galima pakeisti ir šviežia ar atitirpdyta, tik tada kokteilis gali būti skystesnis)
  • 110 g šaldyto banano (svarbu užšaldyti gerai sunokusį)
  • Apie 0,5 šaukštelio meduolių prieskonių
  • 1 šviežios datulės (20 g)
  • 1 šaukštelio riešutų sviesto be priedų (15 g)
  • 270 ml avižų pieno
  • 0,5 šaukštelio „Maca“ miltelių (nebūtina)

Eiga:

  1. Tereikia rankiniu ar kitu turimu trintuvu sumalti visus ingredientus iki vientisos masės.

Recepto autorius: @plantasticka

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]