Tex-Mex stiliaus čili troškinys


Karšti patiekalai

Šiame sočiame ir spalvingame Tex-Mex stiliaus čili troškinyje susipina unikalūs, vienas kitą tobulai papildantys skoniai! Šį troškinį galite patiekti vieną arba su saldžiąja bulve, o gal netgi susukti į buritą. Taip pat troškinį galite papuošti įvairiais pagardais – puikiai tiks gvakamolė, salsa, augalinė grietinė, raudonieji svogūnai, vyšniniai pomidorai.

Reikės:

  • 1 svogūno
  • 400 g moliūgo
  • 1 v. š. aliejaus
  • 330 g konservuotų kukurūzų
  • 500 g virtų raudonųjų ar juodųjų pupelių
  • 1 v. š. aitriosios paprikos miltelių
  • 1 a. š. druskos
  • 1 a. š. kumino
  • 2 pomidorų
  • 1 avokado
  • Petražolių arba kalendros, pagal skonį

Kaip gaminti:

  1. Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite gilioje keptuvėje su trupučiu aliejaus.
  2.  Moliūgą supjaustykite kubeliais, kepkite apie 5 minutes.
  3. Suberkite pupeles ir kukurūzus. Sudėkite prieskonius: druską, paprikos miltelius ir kuminą.
  4.  Susmulkinkite pomidorus ir sudėkite į keptuvę. Troškinkite 15 minučių uždengtame puode.
  5.  Atidenkite puodą ir virkite dar 5 minutes, kol moliūgas suminkštės ir troškinys sutirštės.
  6. Patiekite su mažais avokado kubeliais ir petražolėmis arba kalendra.

Skanaus!

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]