Avižinė košė su agavų sirupu ir uogomis


Karšti patiekalai

Sveikais pagardais praturtinta košė – puikus pusryčių pasirinkimas.

Reikės:

  • 150 g avižinių dribsnių
  • 250 ml šalto vandens
  • 250 ml NATURLI ryžių gėrimo
  • 0,5 arbatinio šaukštelio druskos
  • Šviežių uogų (pavyzdžiui, mėlynių arba aviečių)
  • Agavų sirupo
  • Migdolų skiltelių

Eiga:

  1. Avižinius dribsnius suberkite į puodą su vandeniu, NATURLI ryžių gėrimu ir druska. Užvirinkite.
  2. Troškinkite ant silpnos ugnies, kol avižiniai dribsniai išvirs.
  3. Patiekite su uogomis, agavų sirupu ir migdolų drožlėmis.

Skanaus!

Recepto autorius: NATURLI

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]