Augalinė šakšuka su falafeliais


Karšti patiekalai

Šiuo – itin paprastu – augalinės šakšukos (shakshukos) receptu be jokio vargo sužadinsite savo skonių receptorius ir papildysite vasariškų pusryčių meniu. Patiekalui pagaminti Jums prireiks tik penkių ingredientų ir vos dvidešimties minučių paruošimui skirto laiko! 

 Reikės: 

  • 1 pakuotės „Garden Gourmet“ falafelių
  • 400 g smulkintų pomidorų (natūralių arba konservuotų)
  • 120 g svogūno
  • 1 česnako skiltelės
  • Petražolių
  • Kajeno pipirų
  • 2 v.š. alyvuogių aliejaus
  • Druskos

Eiga: 

  1. Susmulkinkite svogūną ir česnaką.
  2. Į įkaitintą keptuvę įpilkite šaukštą aliejaus ir pakepinkite „Garden Gourmet“ falafelius (maždaug 6 minutes), retkarčiais juos apversdami. Tada nukelkite falafelius nuo ugnies ir atidėkite.  
  3. Į tą pačią keptuvę įpilkite dar vieną šaukštą alyvuogių aliejaus ir pakepinkite svogūną bei česnaką su žiupsneliu druskos.
  4. Įberkite kajeno pipirų (pagal skonį) ir smulkintus pomidorus. Vis pamaišydami troškinkite dar 5 minutes.
  5. Sudėkite „Garden Gourmet“ falafelius ir dar keletą minučių patroškinkite juos padaže.
  6. Patiekite su smulkintomis petražolėmis.

Skanaus! 

Recepto autorius: @garden_gourmet_lt

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]