Korėjietiškas daržovių blynas „Yachaejeon“


Karšti patiekalai

Tokius blynus galima daryti labai įvairiai, ar su kimči, ar su kitomis daržovėmis, tad nebijokite improvizuoti ir patys išbandyti naujus skonius!

Reikės (1 blynui):

  • 1/3 cukinijos
  • 2/3 morkos
  • 1 mažesnio svogūno
  • 2 česnako skiltelių
  • šiek tiek svogūno laiškų
  • 100 g kvietinių miltų
  • 120 ml vandens
  • žiupsnelio druskos ir pipirų

Padažui:

  • 1 v. š. sojų padažo
  • 1/2 v. š. vandens
  • 1/2 a. š. sezamų aliejaus
  • 1 a. š. acto
  • 1 a. š. klevų sirupo
  • šiek tiek čili dribsnių ir sezamų
  • 1 česnako skiltelės

Eiga:

  1. Sumaišome miltus su vandeniu, susmulkintu česnaku, druska ir pipirais.
  2. Daržoves susitarkuojame arba susipjaustome į smulkesnes juosteles. Dedame į tešlą ir išmaišome.
  3. Kepame ant įkaitinto aliejaus ~5-6 min iš abiejų pusių. Jei norite, galite daryti ir keletą mažesnių, o ne vieną didelį blyną. Atidžiai žiūrime, kad blynas gerai apskrustų, bet nesudegtų.
  4. Kol blynas kepa, galime susimaišyti padažą.
  5. Susipjaustome blyną į mažesnius gabaliukus, užsiberiame svogūno laiškų, mirkome į padažą ir ragaujame!

Už receptą dėkojame: @tofuvisainefu

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]