Bandelės su cinamonu


Desertai

Pandemijos metu visame pasaulyje iš naujo atrastas skanėstas, kurį namuose gali išsikepti kiekvienas.

Reikės:

Tešlai

  • 250 ml NATURLI avižų gėrimo
  • 25 g mielių
  • 100 g ištirpinto augalinės sviesto alternatyvos NATURLI „BLOCK“
  • 400 g kvietinių miltų
  • 100 g rupių miltų
  • 75 g cukraus

Įdarui

  • 150 g augalinės sviesto alternatyvos NATURLI „BLOCK“
  • 150 g rudojo cukraus
  • 1 šaukšto cinamono

Papuošimui

  • 1 espresso kavos puodelio
  • 100 g cukraus pudros

Eiga:

Tešla

  1. Pašildykite NATURLI avižų gėrimą ir ištirpinkite jame mieles.
  2. Sumaišykite kitus tešlai skirtus ingredientus ir gerai išminkykite. Tešla turi būti lipni.
  3. Leiskite tešlai kilti (valandą).

Įdaras

  1. Nedideliame dubenyje sumaišykite NATURLI „BLOCK“, rudąjį cukrų, cinamoną ir palikite pastovėti.
  2. Ant stalo vėl išminkykite tešlą su miltais. Ją iškočiokite (iki 40 × 50 cm dydžio pagrindo) ir užtepkite paruoštą įdarą.
  3. Susukite tešlą taip, kad turėtumėte 50 cm ruloną.
  4. Supjaustykite ruloną maždaug 4 cm storio riekėmis (į maždaug 12 vnt).
  5. Sudėkite gautus gabalėlius į formą.
  6. Leiskite jiems 30 minučių kilti (formoje).
  7. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje – apie 12–15 minučių uždengę ir apie 15 minučių atidengę.

Papuošimas

  1. Sumaišykite espresso kavą ir cukraus pudrą.
  2. Apšlakstykite bandeles.

Skanaus!

Recepto autorius: NATURLI

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]