Svogūnų sriuba su kvietinėmis kruopomis


Sriubos

Maistinga, šildanti ir nesunkiai paruošiama sriuba šaltajam metų laikui.

Reikės:

  • 1 kg svogūnų
  • 50 g augalinės sviesto alternatyvos NATURLI „BLOCK“
  • 2 l stipriai koncentruoto daržovių sultinio
  • 250 ml kviečių grūdų
  • 1 arbatinio šaukštelis chereso (vynuogių vyno) acto
  • 200 ml augalinės grietinėlės alternatyvos

Eiga:

  1. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite žiedais. Ištirpinkite NATURLI „BLOCK“ ir kepinkite svogūnus tol, kol jie pradės keisti spalvą.
  2. Supilkite sultinį ir leiskite sriubai pavirti 30 min.
  3. Kvietines kruopas išvirkite pagal instrukciją ant pakuotės.
  4. Į sriubą suberkite išvirtas, nusunktas kruopas.
  5. Nukelkite sriubą nuo ugnies, pagardinkite trupučiu chereso acto ir augaline grietinėlės alternatyva.

Skanaus!

Recepto autorius: NATURLI

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]