Gaivūs šaltibarščiai su sojų pienu


Kita, Sriubos

Tiek vasarą atsigaivinti, tiek žiemą vasarą prisiminti – šie šaltibarščiai bus itin lengva tradicinių šaltibarščių su kefyru alternatyvą. Pasigaminti užtruks vos keletą minučių!

Reikės (1 porcijai):

  • 90 g tarkuoto agurko (didelė sauja)
  • 140 g konservuotų tarkuotų burokėlių
  • apie 300 ml nesaldinto sojų pieno
  • šaukšto obuolių acto (galima pakeisti citrinos sultimis)
  • 2 ridikėlių
  • šiek tiek svogūnų laiškų ir krapų
  • druskos, jei reikėtų
  • ketvirtis mažo svogūno

Eiga:

  1. Burokėlius sumaišyti su tarkuotu agurku, smulkintais ridikėliais, svogūnų laiškais, krapais ir svogūnu.
  2. Supilti sojų pieną ir obuolių actą (nuo acto sojų pienas sutirštės ir taps panašesnis į kefyrą).
  3. Papuošti krapais ir patiekti su virtomis bulvėmis.

Recepto autorius: @plantasticka

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]