Jūsų vakarienės patiekalas negali būti maistingesnis ir skanesnis nei mūsų siūlomos kuskuso ir daržovių salotos su „Garden Gourmet“ šniceliu. Traškus šnicelis, purus kuskusas ir daržovių gaivumas pradžiugins puikiu skoniu.
Reikės:
- 1 pakuotės „Garden Gourmet“ šnicelių
- 200 g kuskuso
- 6 salotų lapų
- 1 nedidelės paprikos
- 1/2 saliero stiebo
- 2 svogūnų laiškų
- 50 g razinų
- 1 citrinos
- Žolelių (kalendros, petražolės)
- 4 šaukštų alyvuogių aliejaus
- Žiupsnelio druskos ir pipirų
Eiga:
- Pamirkykite razinas šiltame vandenyje 10 minučių ir nuplaukite salotų lapus. Neapdorotą kuskusą sumaišykite su 2 šaukštais aliejaus.
- Užvirinkite apie 200 ml vandens ir užpilkite ant kuskuso (kad vanduo jį tik apsemtų). Leiskite kuskusui mirkti 5 minutes, kol susigers visas vanduo. Kuskusą išmaišykite šakute.
- Tuo tarpu salierą ir svogūną supjaustykite plonais griežinėliais, o papriką – smulkiais gabalėliais. Smulkiai supjaustykite žoleles. Daržoves ir žoleles įmaišykite į kuskusą ir pagardinkite citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi, druska bei pipirais.
- Apkepkite „Garden Gourmet“ šnicelius, kad jie taptų traškūs (vadovaudamiesi instrukcija ant pakuotės).
- Į gilias lėkštes dėkite salotų lapus, ant jų kuskusą su daržovėmis. Šnicelius supjaustykite juostelėmis, dėkite ant salotų ir papildomai papuoškite žolelėmis.
Skanaus!
Recepto autorius: @garden_gourmet_lt