Augaliniai kibinai
Karšti patiekalai, Užkandžiai
Lęšių ir daržovių troškinys su falafeliais
Augaliniai lietiniai su sojų faršo įdaru
Naktinė avižinė košė su obuoliais
Tinginys
Braškių ir matcha chia pudingas
Mini suktinukai su augaliniais kepsneliais
Augalinė šakšuka su falafeliais
Suvožtinis su „Garden Gourmet“ augaliniu maltiniu ir portobello grybais
Burokėlių gira
Gaivios falafelių ir makaronų salotos
Imbiero kokteilis su ananasais ir špinatais
Duonelė su rozmarinais ir figomis
Amerikietiški sausainiai su šokolado gabalėliais
Šalta gilių kava smaližiams
Gaivinanti gauromečio ir imbiero arbata
Rukolos pesto padažas
Įdarytos cukinijos su bulguro kruopomis ir pupelėmis
Kreminė cukinijų sriuba
Pomidorų sriuba su kuminu ir bazilikais
Spagečiai su pomidorais ir alyvuogėmis
Rukolos salotos su migdolais ir tahini padažu
Įdaryti kepti pomidorai
Šaldytų vyšnių kokteilis
Sausainiai su vyšniomis ir šokoladu
Tofu apkepas su vyšniomis
Tofu-špinatų keksiukai
Chia pudingas su braškėmis
Sumuštiniai su karamelizuotais svogūnais
Kalafioro „sparneliai“
Keptas baklažanas su saldžiu sojų padažu
Karšti patiekalai, Užkandžiai
Trinta kario-morkų sriuba
Citrinų pyragas su aguonomis
Bananų duona su „Matcha“ milteliais
Salotos su tofu ir keptais anakardžių riešutais
Mini sūrio pyragaičiai su avietėmis
Kokosų pieno-lęšių troškinys
Kreminė bulvių sriuba
Citrininės duonutės su aguonomis
Bandelės su cinamonu
Augaliniai vafliai su ledais
Avižinė košė su agavų sirupu ir uogomis
Sojų faršo suktinukai
Marokietiška avinžirnių sriuba
Duonvaisio takai (angl. jackfruit tacos)
Troškinys su tempe
Sojos faršo kebabai ant iešmelio
Svogūnų sriuba su kvietinėmis kruopomis
Meksikietiškas čili troškinys
Sviestinis moliūgas įdarytas augaliniu faršu
Kuskuso ir daržovių salotos su „Garden Gourmet“ šniceliu
Tortilijų suktinukai su „Garden Gourmet“ gabaliukais
Tinginių balandėliai
Sausainiai su šokolado gabalėliais
Čili pupelių troškinys su tofu
Kario – kokosų pieno sriuba su daržovėmis
„Gnocchi“ su moliūgais
Trinta burokėlių sriuba
Itališka „Minestrone“ sriuba
Cinamoniniai keksiukai su obuoliais
Bazilikų pesto padažas
Keptos šparaginės pupelės su paprikos prieskoniais
Tex-Mex stiliaus čili troškinys
Keksiukai su alyvuogėmis ir saulėje džiovintais pomidorais
Trupininis šviežių slyvų pyragas
Augalinis feta sūris
Cukinijų makaronai su greitu pesto padažu
Blynai iš šviežių cukinijų
„Chia“ pudingas su šilauogėmis
Braškių ir persikų glotnučio dubenėlis
Baltųjų pupelių ir pomidorų užtepėlė
Filo tešlos bandelės su tofu ir špinatais
Obuolių pyragas
Migdolinis pyragas su vyšniomis (be gliuteno)
Lapinių kopūstų „kale“ traškučiai
Makaronai su žiedinio kopūsto padažu
Seitano šašlykai
Bananų užkandis su riešutų sviestu
Rūgštynių sriuba
Šokoladinis vyšnių pyragas
Bananų duona su vyšniomis
Augalinis suši
Naminė šokolado-lazdyno riešutų užtepėlė
Gaivus mangų desertas
Bananiniai keksiukai su šokolado gabaliukais
Spanguolių blyneliai
Figų ir lazdyno riešutų tarteletės
Keksiukai su morkomis, obuoliais ir avižomis
Špinatų lazanija
Azijietiškas tempės marinatas
Avinžirnių kepsneliai
Gaivios rukolos salotos su apelsinais
Bananiniai braškiniai ledai
Romanesko brokolio kepsnys
Augalinis faršas
Karis su baklažanais, grybais ir avinžirniais
Cezario salotos su tofu šonine
Veganiškas fish and chips
Moliūgų kokteilis su meduolių prieskoniais
Marcipaniniai saldainiai
Apelsininis migdolų pyragas
ARANCINI – traškūs ryžių rutuliukai
Cinamoninės bandelės
Ryžių popieriaus suktinukai
Bolivinės balandos ir tofu salotos
Braškiniai keksiukai su kremu
Tofu karis
Ubagynė (šalta sriuba su duona ir uogomis)
Šalta agurkų sriuba
Humusas su keptomis paprikomis
Keksiukai su traškia „kepurėle“
Sumuštiniai su augaliniu „tunu“
Kepti granolos batonėliai
Desertai, Kita, Užkandžiai
Bananų ledai su šokoladu ir riešutų sviesto įdaru
Ananasų-bananų ledai
Ryškiaspalviai vyšnių ledai
Mėtiniai ledai su šokolado gabaliukais
Salotos su ant grilio keptu halumio skonio tofu sūriu
Karšti patiekalai, Salotos
Tofu su BBQ padažu
Humusas su artišokais
Veganiškas citrininis pyragas
Bananiniai blynai su akvafaba
Veganiškas Kyjivo kotletas
Špinatų ir tofu lazanija
Žirnelių pesto užtepėlė
Veganiškas Pad Thai
Aštrus tofu marinatas
Meksikietiška tempės „kiaušinienė“
Veganiški spagečiai su bolonijos padažu
Mangų padažas
Sėklainiai
Miso sriuba su soba makaronais, bok choy ir shiitake grybais
Veganiški seitano kukuliai su paprikų padažu
Šviežių burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
Traškių avinžirnių užkandis
(Ne)tuno salotos
Mišrainės „tortas”
Karameliniai saldainiai su pūstais ryžiais
(Ne)žuvies kepsneliai
Karšti patiekalai, Užkandžiai
Moliūgo pyragas
Minkštas pyragas su prieskoniais
Kalėdinis džiovintų vaisių pyragas
Grybų paštetas
Burokėlių „spirgai”
Veganiškas apelsininis sūrio tortas
Sojos guliašas su pomidorų padažu
Veganiški „Rafaelo“ saldainiai
Keptų paprikų ir pupelių užtepėlė
Orkaitėje keptos daržovės su grikiais
Cukinijų ir morkų spagečiai su migdolų pesto
Žolelių padažas
Baklažanų užtepėlė babaganuš
Makaronai su moliūgo ir augalinio sūrio padažu
Veganiški „Snickers“ batonėliai
Bananiniai pusryčių vafliai be glitimo
Veganiškos Cezario salotos
Avinžirnių sumuštinis
Rukolos salotos su augaline feta ir burokėliais
Salotos su bolivinių balandų kruopomis (kynva) ir avinžirniais
Azijietiška raudonojo kario sriuba
Korėjietiškas daržovių blynas „Yachaejeon“
Špinatiniai lietiniai su pomidoriukais ir augaline feta
Bolivinės balandos salotos su augaline feta
Avokado „bulvytės“
Bulvių karis
Meduolinis moliūgų pyragas
Grietiniečiai (veganiški)
Sorų košė
Špinatų ir žirnelių salotos su braškėmis
Žiedinių kopūstų, lęšių ir bolivinės balandos salotos
Tofinukai (veganiški varškėtukai)
Šokoladinis cukinijų pyragas
Buritas su tofu ir šviežiomis daržovėmis
Karšti patiekalai, Užkandžiai
Keptos bulvės su šparaginėmis pupelėmis ir bazilikais
Trinta keptų pomidorų sriuba su bazilikais
Bananiniai blyneliai
Rožinis humusas iš 5 ingredientų
Gaivūs šaltibarščiai su sojų pienu
Naminis sūris su bazilikais
Tofu majonezas
Libanietiškos tabule salotos
Brokolių kišas
Klasikinis prancūziškas skrebutis „French toast“
Traškus tofu šnicelis
Karštos tofu spurgos
Tofu su daržovėmis saldžiarūgščiame padaže
Datulių rutuliukai su riešutais ir imbieru
Sumuštiniai su morkų „lašiša“ (morkiša) ir tofu kremu
Kremiškas sūrio padažas
Keksiukai su „Oreo“ sausainiais
Trinta moliūgų ir morkų sriuba
„Wok“ makaronai su Teriyaki padažu ir tofu
„Spring rolls“ su daržovėmis, mangu ir mėtomis
Tortilijos su gvakamole