Raktas į paprastumą – kūrybingi „Anamma“ gaminiai


2025-01-29

Praktiškumas virtuvėje – nepelnytai nuvertintas, tikina augalinio prekių ženklo „Anamma“ kūrėjai. Visiems mums pažįstamų ankštinių daržovių – sojų pupelių, žirnių bei avinžirnių – pagrindu derinami gaminiai niekuo nenusileidžia gyvūninės kilmės baltymams, o jų paruošimas padeda sutaupyti daug laiko. Skubame papasakoti, kaip: „Anamma“ kviečia pažinti produktus, tinkančius jūsų dienai be mėsos! 


Platus pasirinkimas – kiekvieno skoniui

 

Iš pirmo žvilgsnio galėtų pasirodyti, kad ankštiniai produktai tinkami tik nesibaigiančioms troškinių interpretacijoms. Tačiau augaliniuose patiekaluose šios daržovės įgyja daugybę kūrybingų pavidalų. Vedama šios idėjos „Anamma“ išvystė autorinių gaminių liniją, kurioje baltymais turtingi ankštiniai prisistato kaip:

Dar daugiau: visi šie produktai dera drauge su kitais kasdienės virtuvės ingredientais. Kiekvieno spintelėse rasime svogūnų, česnakų, paprikų ir morkų, kurios suteiks „Anammos“ faršui gylio, aromato ar net švelnaus saldumo. Dar sodresniam skoniui rinkitės naminį pomidorų padažą arba tarkuotus burokėlius. Mėgstate pakramtyti? Nepamirškite sėklų ir riešutų: patys universaliausi – graikiniai, tačiau malonią tekstūrą sukurs ir saulėgrąžos. Įprasčiausi pagardai – cinamonas, rūkytos paprikos milteliai, sojos padažas – gali padėti išgauti net egzotinius skonius.  

Kramtomos konsistencijos gaminius – dešreles, kukuliukus, pjausnius, falafelius ir kepsnelius – rekomenduojame skanauti drauge su šviežiomis daržovėmis: šaldytuve vietos nerandančiais gražgarstės likučiais, lengvai prieskoniais pagardintomis agurkų ir pomidorų skiltelėmis, tarkuotų burokėlių bei morkų salotomis, jei mėgstate – ir troškintais kopūstais. Šio „Anammos“ asortimento pranašumus ypač išryškina padažai – komplektuokite juos atsižvelgdami į pasirinktų šviežių daržovių derinius: gaivius skonius sustiprins salsa, tuo tarpu lapinės daržovės mielai bičiuliaujasi su klasikiniu alyvuogių aliejaus, citrinos ir šviežių prieskoninių žolelių pagardu.

ANAMMA balandėlių apkepas

 

Branginantiems savo laiką

 

„Anamma“ drąsina ir nerimaujančius, kaip į aktyvią rutiną įterpti laiko naminiam maistui. Neatsitiktinai, visi jos šaldyti paruoštukai pritaikyti ir skubantiems bei aktyviems. 

Susiruošę gaminti, tiesiog išimkite „Anammą“ iš šaldiklio ir startuokite – prieš ruošiant maistą šių gaminių papildomai atšildyti nereikia! Lengvai pakepinę drauge su pasirinktais prieskoniais ir daržovėmis, sočiu ir maistingu patiekalu galite mėgautis vos per 10-15 minučių. 

Tiesa, „Anammos“ produktai draugiški ir gaminti mėgstantiems žmonėms. Įgyvendinkite savo idėjas pasitelkdami šio prekių ženklo paruoštukus, pavyzdžiui, dviejų rūšių sojų faršą.

Augaliniai lietiniai NORI GALI


Birus „Anamma“ sojų faršas jau pagardintas prieskoniais – pakepinkite jį keptuvėje ir skanaukite kaip mėgstamų patiekalų pagardą. Geriausiai savo savybes šis ingredientas atskleidžia makaronams skirtuose padažuose, įvairiuose suktinukuose, lietiniuose, lazanijoje, daržovių troškiniuose, tirštose sriubose ir, žinoma, mūsų komandos vakarėlių pažibose – picose.

Dar daugiau gastronominių galimybių atveria formuojamas „Anamma“ sojų faršas. Šis produktą rekomenduojame eksperimentuoti mėgstantiems žmonėms: kaskart galite rinktis vis kitokius prieskonius (tiek ryškius, tiek romantiškesnius, dūminius) ir be papildomų rišamųjų medžiagų (tokių kaip miltai arba kiaušiniai) suteikti mišiniui norimą formą: maltinukų, kotletų, kukuliukų, ant iešmelių kepamų kebabų… Puiku ir tai, kad produktas savo sudėtyje neturi glitimo, todėl yra tinkamas daugumai nuo alergijų kenčiančių žmonių.

Abu produktus žymi visame pasaulyje vertinamas „Rakto skylutės“ ženklas, padedantis identifikuoti sveikatai palankesnę produkciją.

 

* * * 

 

Daugiau praktiškos informacijos apie „Anamma“ produkciją ir įsipareigojimus aplinkai bei augaliniu maistu besidominčiai bendruomenei rasite socialinio tinklo Instagram paskyroje ir tarptautinės kompanijos „Orkla Foods Lietuva“ internetinėje svetainėje. „Anamma“ gaminių ieškokite didžiuosiuose prekybos centruose (šaldytų produktų skyriuje) bei specializuotose krautuvėlėse.

Įkvėpimui siūlome išmėginti autorinius „Anamma“ receptus: 

 

Norite išbandyti augalinę mitybą ir gauti daug skanių augalinių receptų? Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

kiti įrašai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]