Augalinis faršas


Kita, Užkandžiai

Tai yra ne bet koks faršas – tai yra beprotiškai skani ir pilna skonių augalinė faršo alternatyva. Šis faršas tiks bet kur: Bolonijos padaže, meksikietiškuose tacos, troškiniuose, lazanijoje.

Pagrindinis šio recepto ingredientas – sausas sojos faršas, arba tiksliau, tekstūruoti sojos baltymai. Tai yra labai populiari mėsos alternatyva, kurią lengvai rasite bet kurioje parduotuvėje. Šio mėsos pakaitalo tekstūra jus sužavės dideliu panašumu į mėsą.

Reikės:

  • 100g sauso sojos faršo ar sojos dribsnių
  • 500ml daržovių sultinio
  • 2 v.š. pomidorų pastos
  • 2 v.š. sojų padažo
  • 1 v.š. maistinių mielių
  • 1 a.š. česnako miltelių
  • 1 a.š. kumino
  • 1 a.š. rūkytos paprikos
  • 0.25 a.š. čili miltelių (arba pagal skonį)
  • 1 v.š. alyvuogių aliejaus
  • druskos ir pipirų, pagal skonį

Kaip gaminti:

  1. Įkaitiname orkaitę iki 175 laipsnių.
  2. Išmirkome sojos faršą ar sojos dribsnius daržovių sultinyje, palaikome 5 minutes, po to nusunkiame ir gerai išspaudžiame vandenį.
  3. Visus ingredientus dedame į maisto trintuvą ir triname naudojant pulsuojantį režimą. Palengva triname kol ingredientai susimaišys, bet netaps pasta.
  4. Patiesiame kepimo popieriaus ant skardos, tolygiai paskirstome masę.
  5. Kepame orkaitėje 175 laipsnių temperatūroje, apie 15 minučių, arba kol pasieksite norimą faršo tekstūrą.

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]