Tofu majonezas


Kita

Nors augalinės kilmės majonezo jau nemažai kur galima įsigyti, bet taip pat jį labai paprasta pasigaminti ir patiems. Tik 5 minutės, keletas ingredientų ir turėsite sveikesnę veganiško majonezo alternatyvą, prisotintą baltymų.

Reikės:

  • 250 g šilkinio tofu
  • 60 ml vandens
  • ½ a. š. druskos
  • 1 a. š. svogūno miltelių
  • 1 a. š. česnako miltelių
  • 60 ml aliejaus (geriausia neutralaus skonio, kaip saulėgrąžų)
  • 1 a. š. citrinos sulčių
  • 1 a. š. garstyčių (nebūtina, bet suteiks gero prieskonio)

Eiga:

  1. Visus ingredientus sudedame į maisto smulkintuvą ir sutriname iki vientisos masės. Viskas!

Naudokite visur, kur naudotumėte įprastą majonezą – tepkite ant sumuštinių, gardinkite mišraines, naudokite kaip padažą.

Už receptą dėkojame: Challenge 22

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]