Sojos guliašas su pomidorų padažu


Karšti patiekalai

Šis guliašas yra toks, kokį vaikystėje gamindavo močiutės – su tirštu padažu ir sultingais sojos gabaliukais. Rekomenduojame pasigaminti visiems, pasiilgusiems paprasto, tradicinio maisto. Bulvių košė bei rauginti agurkėliai būtini patiekalo tobulam užbaigimui.

Reikės:

  • 1 svogūno
  • šlakelio aliejaus kepimui
  • 2 morkų
  • 1 pakelio sojos gabaliukų
  • 1 puodelio daržovių sultinio
  • 3 šaukštai vorčesterio padažo
  • 2 šaukštai miltų
  • 5 šaukštai pomidorų pastos (arba padažo)
  • 1 puodelio vandens
  • šiek tiek krapų/petražolių

Eiga:

  1. Pirmiausiai paruošiame sojos gabaliukus. Supilame sultinį ir vorčesterio padažą, tuomet sudedame sojos gabaliukus. Maišome, kol sultinio mišinys įsigeria į gabaliukus.
  2. Svogūną supjaustome. Dedame pjaustytą svogūną į įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus. Netrukus sudedame morkas. Pakepame 3-4 minutes.
  3. Stiklinėje vandens sumaišome 2 šaukštus miltų ir 5 šaukštus pomidorų pastos. Atidedame į šalį.
  4. Į kepančius svogūnus su morkomis sudedame sudrėkintus sojos gabaliukus. Pakepiname kelias minutes.
  5. Į keptuvę supilame stiklinę vandens su miltais ir pomidorų pasta. Maišydami dar pakepame keletą minučių. Užbarstome krapų ar petražolių.
  6. Patiekiame su bulvių koše ir marinuotais agurkėliais. Skanaus!

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]