Rožinis humusas iš 5 ingredientų


Užkandžiai

Norint paryškinti įprastinį humusą pakanka į jį įdėti burokėlių – tiek nedaug pastangų, o maistas iškart gražesnis. Į šį humusą galima įdėti ir daugiau česnakų, jei norisi aštrumo.

Reikės:

  • 1 česnakų skiltelės
  • skardinės konservuotų avinžirnių (be skysčio)
  • šaukštas alyvuogių aliejaus
  • apie 0,5 šaukštelio druskos
  • 1 mažo virto burokėlio

Eiga:

  1. Į indą sudėti smulkintą česnaką, avinžirnius, aliejų, smulkintą burokėlį ir druską.
  2. Viską sumalti rankiniu trintuvu.

Tinka su keptomis saldžiosiomis ar paprastomis bulvėmis, kitiems užkandžiams, taip pat labai tinka sumuštiniams – užtepus humuso ir upjausčius pomidorų, papuošus kanapių sėklomis.

Recepto autorius: @plantasticka

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]