Kai nesinori ilgai gaminti, bet norisi greitų bei skanių pietų ar vakarienės, šis sotus patiekalas gali būti puiki išeitis.
Reikės (~2 porcijoms):
- 3 česnakų skiltelių
- apie 11 mažų bulvių
- 2 didelių saujų šparaginių pupelių
- 2 saujų šviežių bazilikų
- 1 šaukšto veganiško margarino
- 1-2 saujų juodųjų alyvuogių
- druskos pagal poreikį
Eiga:
- Išvirti bulves (galima iš karto susipjaustyti ketvirčiais) ir šparagines pupeles, kol bus minkštos.
- Apkepti česnakus kartu su virtomis, mažais ketvirčiais pjaustytomis, bulvėmis ir virtomis šparaginėmis pupelėmis.
- Kai viskas apskrus, įdėti šaukštą margarino, smulkintus bazilikus, pjaustytas alyvuoges ir dar šiek tiek pakepinti. Druskos dėti pagal poreikį.
Recepto autorius: @plantasticka