Žalios salotos su „Garden Gourmet“ falafeliais


Karšti patiekalai, Salotos

Maistingos ir estetiškai pateiktos salotos! Puikus pasirinkimas skaniems pietums – paruoštas su „Garden Gourmet“ falafeliais.

Reikės:

  • 1 pakuotės „Garden Gourmet“ falafelių
  • 1 raudono svogūno
  • 2 agurkų
  • 1 maišelio sultenės salotų
  • 1 laimo
  • 200 g žalio humuso (paruošto arba naminio – rekomenduojame šį receptą)
  • 1 šaukšto „Za’atar“ prieskonių

Eiga:

  1. Nulupkite ir perpjaukite svogūną per pusę, supjaustykite jo puseles plonomis skiltelėmis arba pusžiedžiais. Gausiai apšlakstykite laimo sultimis ir leiskite pasimarinuoti.
  2. Iškepkite falafelius (pagal instrukcijas ant pakuotės).
  3. Supjaustykite agurkus griežinėliais. Lėkštėje sudėkite humusą, o ant viršaus – sultenes ir falafelių rutuliukus. Papuoškite agurkų griežinėliais, raudonuoju svogūnu, mėtomis ir apibarstykite „Za’atar“ prieskoniais.

Recepto autorius: „Garden Gourmet Lietuva“

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]