Itališka „Minestrone“ sriuba


Sriubos

Ši šildanti itališka „Minestrone“ sriuba yra soti ir gausi sveikų daržovių. Bet kurią daržovę šiame recepte galite pakeisti kita ir sukurti naują unikalią šios sriubos versiją. Rekomenduojame naudoti sezoniškas ir vietines daržoves – taip bus ir geriau gamtai, ir pigiau jums!

Reikės:

  • 5 pomidorų
  • 3 saliero stiebų
  • 2 morkų
  • 1 bulvės
  • 1 raudonosios paprikos
  • 1 mažos cukinijos
  • 1 svogūno
  • 0,25 kopūsto galvos
  • 150g pomidorų pastos
  • 150g smulkių makaronų (pvz. risoni arba orzo)
  • 3 česnako skiltelių
  • 2 v.š. alyvuogių aliejaus
  • 1 v.š. rudojo cukraus
  • druskos
  • pipirų
  • raudonėlio

Kaip gaminti:

  1. Daržoves supjaustykite kubeliais ir sudėkite į puodą. Į puodą įpilkite užtektinai vandens, kad apsemtų visas daržoves.
  2. Virkite ant mažos ugnies apie 40 minučių.
  3. Sudėkite pomidorų pastą, česnaką ir makaronus ir pamaišykite apie minutę.
  4. Supilkite alyvuogių aliejų.
  5. Toliau virkite dar 15 minučių.
  6. Įberkite druskos, pipirų, rudojo cukraus, pagal skonį raudonėlio ir išmaišykite.
  7.  Išjunkite ugnį ir palikite sriubą dar 10 minučių atvėsti.

Skanaus!

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]