Rekomenduojame iš anksto pasiruošti didesnį šios arbatos kiekį. Gėrimą šaldytuve galite laikyti 2-3 dienas.
Reikės (2-3 stiklinėms):
- 500 ml vandens
- 2 a.š. gauromečio arbatos
- 50 g imbiero
- 100 ml citrinos sulčių
- 80 g agavų sirupo
- Citrinos griežinėlių
- Šviežios mėtos lapelių
- Ledukų
Eiga:
- Užpilkite žoleles iki 80 laipsnių temperatūros atvėsintu virtu vandeniu ir palaikykite 5-7 minutes.
- Sudėkite tarkuotą imbierą ir leiskite gėrimui dar truputį atvėsti.
- Perkoškite gauromečio arbatą ir sumaišykite su citrinos sultimis ir agavų sirupu.
- Įberkite į stiklinę ledukų, priskabykite mėtos lapelių, įdėkite citrinos griežinėlių ir supilkite arbatą.
Recepto autorius: @dvarokavos