Daržovių ir „Anamma“ sojų kukuliukų iešmeliai


Užkandžiai

Greitas užkandis, kvepiantis ilgais šiltojo metų laiko vakarais! Nesudėtingu receptu dalinasi prekių ženklas „Anamma“.

Reikės:

Iešmeliams

  • ½ raudonos saldžiosios paprikos
  • ½ žalios saldžiosios paprikos 
  • ½ oranžinės saldžiosios paprikos
  • ½ mažos cukinijos
  • 1-2 raudonųjų svogūnų
  • 1 pakuotės (300 g) „Anamma“ sojų kukuliukų
  • 2 v.š. alyvuogių aliejaus
  • 1 a.š. džiovintų prieskoninių žolelių
  • ½ a.š. druskos

Aptepimui

  • ¼ stiklinės (62 ml) alyvuogių aliejaus
  • 3 česnako skiltelių
  • Ryšelio šviežių petražolių
  • Žiupsnio druskos
  • Žiupsnio šviežiai grūstų juodųjų pipirų

Patiekimui

  • Augalinio jogurto
  • Šviežių petražolių

Eiga:

  1. Medinius iešmelius pamirkykite vandenyje (maždaug 30 minučių).
  2. Saldžiąsias paprikas perpjaukite perpus, išpjaukite kotelį, išimkite sėklas ir sėklalizdžius. Supjaustykite kvadratėliais. Cukiniją supjaustykite riekelėmis, o kiekvieną riekelę – į keturias dalis. Raudonuosius svogūnus padalinkite į keturias dalis, kiekvieną dalį – dar perpus.
  3. „Anamma“ sojų kukuliukus palaikykite kambario temperatūroje, kol jie šiek tiek atšils.
  4. Daržovių gabalėlius ir sojų kukuliukus pakaitomis suverkite ant iešmelių. Sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Aptepkite alyvuogių aliejumi, apibarstykite prieskoninėmis žolelėmis ir druska.
  5. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C karščio temperatūros (režimu „kaitinimas iš viršaus ir apačios“).
  6. Kepkite iešmelis 15-20 minučių – kol daržovės suminkštės, o kukuliukai bus iškepę.

Recepto autorius: „Anamma“

 

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]