Braškių ir persikų glotnučio dubenėlis


Desertai, Užkandžiai

Saldus ir gaivus braškių ir persikų glotnučio dubenėlis, kuris puikiai tiks pusryčiams ir suteiks energijos visai dienai. Didelė vaisių porcija ir omega-3 riebalų rūgštys padės atsigaivinti ir pasijusti sotiems. Puikus būdas pradėti dieną!

Glotnučiui reikės:

  • 1 puodelio kokoso vandens arba migdolų pieno (arba 240 g)
  • 1 puodelio šaldytų braškių (arba 150 g)
  • 1 puodelio šaldytų persikų (arba 250 g)
  • 1 šaldyto banano
  • 2 šaukštų ispaninio šalavijo (chia) sėklų

Papuošimui:

  • ¼ puodelio pjaustytų braškių (arba 30 g)
  • ½ banano, supjaustyto griežinėliais (arba 50 g)
  • 1 šaukštas ispaninio šalavijo (chia) sėklų

Kaip gaminti:

  1. Į galingą trintuvą supilkite kokosų vandenį ar migdolų pieną, šaldytas uogas, persikus, bananus ir chia sėklas. Trinkite galingiausiu režimu iki vientisos masės (gali tekti kelis kartus sustabdyti ir mentele nubraukti trintuvo šonus, nes masė labai tiršta ir trinti gali būti sunku).
  2. Supilkite glotnutį į dubenėlį. Viršų papuoškite uogomis, bananų griežinėliais ir chia sėklomis. Pagal skonį, galite pridėti kitų priedų, kaip riešutų sviestas, granola ir kt.

Skanaus!

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]