Tinginys


Desertai

Augalinė tinginio alternatyva niekuo nenusileidžia tradicinei. Išmėginkite nesudėtingą receptą, išryškindami riešutų skonio natas ir pasitelkdami atsinaujinusį Naturli’ BLOCK augalinį sviestą, puikiai tinkantį tiek desertams, tiek nesaldiems patiekalams.

Reikės:

  • 330 g sausainių
  • 200 g juodojo šokolado
  • 200 g kokosų pieno (riebaus)
  • 100 g lazdyno riešutų (kepintų, be odelių)
  • 100 gramų Naturli’ BLOCK augalinio sviesto
  • 2 v.š. klevų sirupo
  • 1 v.š. kakavos

Eiga:

  1. Sulaužykite sausainius gabalėliais ir suberkite juos į dubenį. Ten pat supilkite kepintus lazdynų riešutus.
  2. Į puodą sudėkite gabalėliais laužytą juodąjį šokoladą ir Naturli’ BLOCK augalinį sviestą. Kaitinkite virš nestiprios ugnies palengva maišydami, kol produktai ištirps ir išgausite vientisos tekstūros masę.
  3. Nuimkite mišinį nuo ugnies, įmaišykite kokosų pieną, klevų sirupą ir kakavą.
  4. Paruoštą šokoladinę masę supilkite į dubenį su sausainiais bei riešutais. Išmaišykite, kad neliktų sausų gabalėlių.
  5. Išklokite kepimo formą (25 × 11 cm dydžio) maistine plėvele, folija arba kepimo popieriumi. Sukrėskite prieš tai paruoštą masę ir gerai ją suspauskite, kad neliktų oro tarpų.
  6. Pastatykite tinginį į šaldytuvą ir palaikykite per naktį, kad desertas pilnai sustingtų.
  7. Pjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir ragaukite.

Skanaus!

Recepto autorius: Naturli’

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]