Špinatų lietiniai įdaryti augalinės file gabaliukais


Karšti patiekalai

Mėgaukitės įdarytais špinatų blyneliais su „Garden Gourmet“ augalinės file gabalėliais. Pikantiškas ir augaliniais baltymais turtingas patiekalas.

Reikės:

  • 1 pakelio „Garden Gourmet“ augalinės file gabalėlių
  • 350 g šviežių špinatų lapų
  • 200 g vyšninių pomidoriukų
  • 375 ml augalinio pieno (migdolų arba avižų)
  • 200 g augalinės rikotos – pasigaminkite patys, sumaišydami augalinį fetos sūrį (100 g) ir augalinį jogurtą (100 g)
  • 200 g alyvuogių aliejaus
  • Druskos ir pipirų

Eiga:

  1. Trumpai apkepkite 300 g špinatų (kol suminkštės).
  2. Nuskalaukite per sietelį po vandeniu ir smulkiai sumalkite drauge su augaliniu pienu maisto smulkintuve.
  3. Pamažu įmaišykite miltus – dėkite jų tiek, kad tešla netaptų per tiršta ir išliktų pakankamai skysta ir lengvai paskirstytų
    keptuvėje. Jei reikia, papildykite tešlą augaliniu pienu arba miltais.
  4. Perpjaukite pomidorus per pusę ir paruoškite likusius špinatų lapus.
  5. Paruoškite augalinę rikotą – sutrinkite augalinį fetos sūrį ir sumaišykite jį su augaliniu jogurtu.
  6. Lengvai pakepinkite „Garden Gourmet“ augalinės file gabalėlius (pagal instrukciją ant pakuotės).
  7. Įkaitinkite keptuvę ir įliekite šiek tiek aliejaus. Įpilkite į keptuvę nedidelį šaukštą tešlos ir pasukiokite, kad tešla tolygiai pasiskirstytų. Pakepinkite ir po kiek laiko lietinius apverskite.
  8. Įdarykite lietinius špinatų lapais, „Garden Gourmet“ augalinės file gabalėliais, pomidorais ir augaline rikota.

Recepto autorius: „Garden Gourmet Lietuva“

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]