Naktinė avižinė košė su obuoliais


Užkandžiai

Negaiškite laiko ryte ir gardžią pusryčių košę pasiruoškite iš vakaro. Sotaus, ekologišku Naturli’ avižų pienu pagardinto patiekalo net neprireiks virti!

Reikės:

  • 2 stiklinių Naturli’ avižų pieno
  • 1 stiklinės avižinių dribsnių (paprastų, ne greito virimo)
  • 1 v.š. žemės riešutų sviesto (arba kito mėgstamo riešutų kremo)
  • 2 v.š. klevų sirupo (tinka ir medus arba kitas mėgstamas saldiklis)
  • 1 didesnio obuolio
  • 1 saujelės mėgstamų riešutų (nebūtina)
  • 1 v.š. chia (ispaninio šalavijo) sėklų (nebūtina)
  • 1 a.š. vanilės ekstrakto
  • 1 a.š. cinamono (arba meduoliams skirtų prieskonių)
  • Papuošimui: šiek tiek obuolių gabalėlių, riešutų ir jų sviesto

Eiga:

  1. Sudėkite į dubenį avižinius dribsnius, pasmulkintus riešutus, riešutų sviestą, cinamoną, vanilės ekstraktą ir klevų sirupą. Per kelis kartus, vis pamaišydami, supilkite Naturli’ avižų pieną.
  2. Supjaustykite obuolį ketvirčiais. Išimkite jo sėklas ir įtarkuokite obuolį į avižinių dribsnių masę. Išmaišykite.
  3. Uždenkite dubenį ir pastatykite jį į šaldytuvą bent 3-4 valandoms (dar geriau – nakčiai), kad dribsniai išbrinktų.
  4. Patiekdami paskirstykite košę į du indelius. Patiekalą galite papuošti obuolių riekelėmis ir smulkintais riešutais ir jų sviestu.

Skanaus!

Recepto autorius: Naturli’

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]