Reikės:
- 200 g anakardžių, išmirkytų per naktį
- 1 indelio (400 ml) riebaus kokoso pieno
- 65 ml klevų ar agavos sirupo
- 6 v. š. smulkintų šviežios mėtos ar pipirmėtės lapelių (arba stipresniam mėtiniam skoniui naudokite apie 1/2 pipirmėčių ekstrakto ar aliejaus)
- žiupsnelio druskos
- 1/2 a. š. vanilės pastos
- 100 g juodojo šokolado, kapoto gabaliukais
Kaip gaminti:
- Viską sudedame (išskyrus šokoladą) į galingą trintuvą ir sutriname iki vientisos tekstūros. 2. Įmaišome šokolado gabaliukus, supilame masę į šaldymui skirtą indą, uždengiame ir dedame į šaldiklį, kol sušals.
- Prieš valgant leiskite truputi atšilti.
Skanaus!
Už receptą dėkojame: Jūratei iš Valgykime sveikiau