Mėtiniai ledai su šokolado gabaliukais


Desertai

Reikės:

  • 200 g anakardžių, išmirkytų per naktį
  • 1 indelio (400 ml) riebaus kokoso pieno
  • 65 ml klevų ar agavos sirupo
  • 6 v. š. smulkintų šviežios mėtos ar pipirmėtės lapelių (arba stipresniam mėtiniam skoniui naudokite apie 1/2 pipirmėčių ekstrakto ar aliejaus)
  • žiupsnelio druskos
  • 1/2 a. š. vanilės pastos
  • 100 g juodojo šokolado, kapoto gabaliukais

Kaip gaminti:

  1. Viską sudedame (išskyrus šokoladą) į galingą trintuvą ir sutriname iki vientisos tekstūros. 2. Įmaišome šokolado gabaliukus, supilame masę į šaldymui skirtą indą, uždengiame ir dedame į šaldiklį, kol sušals.
  2. Prieš valgant leiskite truputi atšilti.

Skanaus!

Už receptą dėkojame: Jūratei iš Valgykime sveikiau

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]