Išbandykite šį ypač skanų Meksikos įkvėptą čili troškinį, kuris šildys Jus šaltomis žiemos dienomis.
Reikės:
- 100 g „Garden Gourmet“ augalinio faršo
- 1 skiltelės česnako
- 1 svogūno
- 190 g raudonosios paprikos
- Alyvuogių aliejaus (apkepimui)
- Kelių kalendros šakelių
- 2 skardinių konservuotų pomidorų (400 g)
- 4 šaukštelių Jūsų mėgstamų prieskonių
- 1 skardinės juodų konservuotų pupelių (400 g)
- 1 avokado
- 1 skardinės konservuotų kukurūzų
Eiga:
- Nulupkite ir susmulkinkite svogūną ir česnaką. Paprikas supjaustykite gabalėliais. Viską apkepkite įkaitintame aliejuje, kol suminkštės.
- Keptuvėje su alyvuogių aliejumi apkepkite „Garden Gourmet“ augalinį faršą, pagardinkite mėgstamais prieskoniais (geriausia – tokiais, kurie skirti meksikietiškiems patiekalams). Sudėkite smulkintus konservuotus pomidorus ir troškinkite apie 10 minučių.
- Nuvarvinkite ir suberkite pupeles, pakaitindami dar 5 minutes.
- Patiekite čili troškinį į atskirus dubenėlius ir pagardinkite smulkintais čili pipirais, avokadu, laimo sultimis, šviežia kalendra bei kukurūzais. Kiekvienas gali pasigaminti savo mėgstamą čili variantą! Rekomenduojame valgyti drauge su tortilijos traškučiais.
Skanaus!
Recepto autorius: @garden_gourmet_lt