Meksikietiškas čili troškinys


Karšti patiekalai

Išbandykite šį ypač skanų Meksikos įkvėptą čili troškinį, kuris šildys Jus šaltomis žiemos dienomis.

Reikės:

  • 100 g „Garden Gourmet“ augalinio faršo
  • 1 skiltelės česnako
  • 1 svogūno
  • 190 g raudonosios paprikos
  • Alyvuogių aliejaus (apkepimui)
  • Kelių kalendros šakelių
  • 2 skardinių konservuotų pomidorų (400 g)
  • 4 šaukštelių Jūsų mėgstamų prieskonių
  • 1 skardinės juodų konservuotų pupelių (400 g)
  • 1 avokado
  • 1 skardinės konservuotų kukurūzų

Eiga:

  1. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną ir česnaką. Paprikas supjaustykite gabalėliais. Viską apkepkite įkaitintame aliejuje, kol suminkštės.
  2. Keptuvėje su alyvuogių aliejumi apkepkite „Garden Gourmet“ augalinį faršą, pagardinkite mėgstamais prieskoniais (geriausia – tokiais, kurie skirti meksikietiškiems patiekalams). Sudėkite smulkintus konservuotus pomidorus ir troškinkite apie 10 minučių.
  3. Nuvarvinkite ir suberkite pupeles, pakaitindami dar 5 minutes.
  4. Patiekite čili troškinį į atskirus dubenėlius ir pagardinkite smulkintais čili pipirais, avokadu, laimo sultimis, šviežia kalendra bei kukurūzais. Kiekvienas gali pasigaminti savo mėgstamą čili variantą! Rekomenduojame valgyti drauge su tortilijos traškučiais.

Skanaus!

Recepto autorius: @garden_gourmet_lt

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]