Bulvių karis


Karšti patiekalai

Kai už lango šalta ir žvarbu, šis šildantis ir sotus bulvių karis bus būtent tai, ko jums reikia.

Reikės (2 porcijoms):

  • ~100 g ryžių
  • 4 vidutinio dydžio bulvių
  • 1/2 balto svogūno
  • 3 česnako skiltelių
  • saujos pomidoriukų (galite dėti ir papriką, morką, ar kitas norimas daržoves)
  • geros saujos špinatų, šviežių arba šaldytų
  • 400 ml kokosų pieno
  • 1 v. š. pomidorų pastos
  • 1 v. š. kario prieskonių
  • 2 a. š. ciberžolės
  • 1/2 v. š. rūkytos paprikos
  • druskos ir pipirų
  • šiek tiek laimo ir šviežios kalendros patiekimui

Eiga:

  1. Uždedame virti ryžius.
  2. Kitame puode ar keptuvėje porą minučių apkepame smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką. Sudedame pomidorų pastą, sumaišome ir dar minutę pakepame.
  3. Sudedame pomidoriukus, patraiškome, kepame, kol išsiskirs sultys.
  4. Supilame kokosų pieną, prieskonius, bulves, supjaustytas kubeliais, špinatus ir troškiname ant vidutinės kaitros, karts nuo karto pamaišydami, kol suminkštės bulvės.
  5. Patiekiame kartu su ryžiais, užsipilame laimo sulčių ir užsidedame kalendros – nebūtina, bet suteiks labai gero skonio!

Už receptą dėkojame: @tofuvisainefu

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]