Bolivinės balandos (kynvos) salotos su falafeliais


Karšti patiekalai, Salotos

Šios „Garden Gourmet“ falafelių salotos puikiai tiks lengvai vakarienei, skaniems pietums ar draugų susibūrimui – paįvairinkite įprastus kasdienio patiekalo receptus!

Reikės:

  • 1 pakelis „Garden Gourmet“ falafelių
  • 200 g bolivinės balandos (kynvos)
  • 100 g šviežių mini špinatų
  • 1 svogūno
  • 100 g granatų sėklų
  • Šiek tiek granatų melasos
  • 4 a.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus
  • 1 v.š. harisos
  • Šiek tiek citrinos sulčių
  • Šiek tiek šviežių mėtų
  • Druskos ir pipirų

Eiga:

  1. Išvirkite kynvą. Sumaišykite kelis šaukštus alyvuogių aliejaus su nevirta kynva. Supilkite verdantį vandenį ir palikite pabrinkti (pagal instrukcijos ant pakuotės).
  2. Paruoškite kynvos salotas. Supjaustykite svogūną plonais žiedeliais ir atskirkite keletą mėtos lapelių. Sumaišykite kynvą šakute ir pagardinkite citrinos sultimis, žievele, druska ir pipirais. Tada įmaišykite svogūną, mėtą, špinatus ir granatų sėklas.
  3. Paruoškite salotų padažą. Sumaišykite harisą su granatų melasa, citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi.
  4. Pakepinkite „Garden Gourmet“ falafelius iki auksinės spalvos (pagal instrukcijas ant pakuotės). Sudėkite salotas į dubenį. Ant viršaus suberkite falafelius ir apšlakstykite padažu. Papuoškite plonai supjaustytu svogūnu ir mėtos lapeliais.

Recepto autorius: „Garden Gourmet Lietuva“

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]