Nesudėtingas visų mėgstamo deserto variantas. Rekomenduojame pagardinti augaliniais NATURLI ledais arba kitais pasirinktais pagardais.
Reikės:
- 250 ml NATURLI migdolų gėrimo
- 150 g kvietinių miltų
- 1 a.š. kepimo miltelių
- 100 g augalinės sviesto alternatyvos NATURLI „BLOCK“
- Karamelinio padažo
- Šokoladinio padažo
- Žemės riešutų
- NATURLI augalinių ledų (rekomenduojame su avietiniais, mango arba kakaviniais, bet puikiai tiks ir citrinų, pistacijų, žemės riešutų)
Eiga:
- Ištirpinkite NATURLI „BLOCK“ ir leiskite jam šiek tiek atvėsti.
- Sumaišykite NATURLI migdolų gėrimą, kvietinius miltus, kepimo miltelius ir atvėsintą NATURLI „BLOCK“.
- Kepkite vaflius vaflinėje iki auksinės spalvos.
- Ant viršaus užpilkite mėgstamų NATURLI augalinių ledų, karamelės arba šokolado padažų ir smulkintų žemės riešutų.
Skanaus!
Recepto autorius: NATURLI