Spanguolių blyneliai


Karšti patiekalai

Paragavę šių nuostabių ir purių spanguolių blynelių nebegalėsite sustoti! Šie skanūs blyneliai puikiai dera su vaisiais, uogomis, klevų sirupu ar šokoladiniu sirupu. Rekomenduojame išbandyti juos su įvairiais pagardais, atrasti unikalių skonio kombinacijų. Be to, spanguoles šiame recepte galite keisti kitomis uogomis ar netgi šokolado gabaliukais.

Reikės:

  • 1 stiklinės (120 g) pilno grūdo kvietinių miltų
  • 2½ a. š. kepimo miltelių
  • 1 v. š. cukraus
  • 1 v. š. aliejaus
  • 1½ stiklinės (360 g) sojų pieno
  • ½ puodelio (65 g) džiovintų spanguolių
  • aliejaus kepimui
  • ½ a. š. cinamono (nebūtina)

Kaip gaminti:

  1. Dubenyje sumaišykite visus ingredientus į vientisą tešlą.
  2. Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite ploną sluoksnį aliejaus. Samčiu pilkite tešlą į keptuvę plonu sluoksniu. Pagal receptą turėtų išeiti 6 dideli blynai arba 10 mažų blynelių.
  3. Kiekvieną blyną ant vidutinės ugnies kepkite apie 3 minutes, kol blynas pasidengs burbuliukais. Apverskite ir pakepkite dar 2 minutes.

Skanaus!

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]