Draugai atvyksta į vėlyvuosius pusryčius? Kodėl drauge nepasigaminus spalvingų mini suktinukų su augaliniais „Garden Gourmet“ kepsneliais? Lengva, skanu ir sotu!
Reikės:
- 1 pakuotės augalinių „Garden Gourmet“ kepsnelių
- 4 mažų tortilijų
- 1 raudonosios paprikos
- 1 geltonosios paprikos
- 1 mažos cukinijos
- 1 raudonojo svogūno
- 200 ml augalinio jogurto
- 2 v.š. augalinio majonezo
- 1 citrinos
- Kajeno pipirų, druskos, krapų
Eiga:
- Supjaustykite paprikas ir cukiniją juostelėmis, o svogūną – plonais pusžiedžiais.
- Jei turite, grilio keptuvėje (tinka ir paprasta) pakepinkite daržoves, kad jos taptų traškios. Tada su trupučiu aliejaus kelias minutes pakepinkite augalinius kepsnelius.
- Sudėkite įdarą į tortilijas ir, susukę jas į formą, sutvirtinkite mediniu smeigtuku.
- Paruoškite padažą. Sumaišykite augalinės kilmės jogurtą ir majonezą, pagardinkite citrinos sultimis, jos žievele, druska ir pipirais. Įmaišykite smulkiai pjaustytus krapus.
- Prieš patiekdami, trumpai pašildykite tortilijas iki 180 ºC temperatūros įkaitintoje orkaitėje (tortilijos turi lengvai paruduoti ir išlaikyti formą).
- Patiekite padažą kartu su suktinukais.
Skanaus!
Recepto autorius: @garden_gourmet_lt