Mini suktinukai su augaliniais kepsneliais


Užkandžiai

Draugai atvyksta į vėlyvuosius pusryčius? Kodėl drauge nepasigaminus spalvingų mini suktinukų su augaliniais „Garden Gourmet“ kepsneliais? Lengva, skanu ir sotu! 

Reikės: 

  • 1 pakuotės augalinių „Garden Gourmet“ kepsnelių
  • 4 mažų tortilijų
  • 1 raudonosios paprikos
  • 1 geltonosios paprikos
  • 1 mažos cukinijos
  • 1 raudonojo svogūno
  • 200 ml augalinio jogurto
  • 2 v.š. augalinio majonezo
  • 1 citrinos
  • Kajeno pipirų, druskos, krapų

Eiga: 

  1. Supjaustykite paprikas ir cukiniją juostelėmis, o svogūną – plonais pusžiedžiais.
  2. Jei turite, grilio keptuvėje (tinka ir paprasta) pakepinkite daržoves, kad jos taptų traškios. Tada su trupučiu aliejaus kelias minutes pakepinkite augalinius kepsnelius.
  3. Sudėkite įdarą į tortilijas ir, susukę jas į formą, sutvirtinkite mediniu smeigtuku.
  4. Paruoškite padažą. Sumaišykite augalinės kilmės jogurtą ir majonezą, pagardinkite citrinos sultimis, jos žievele, druska ir pipirais. Įmaišykite smulkiai pjaustytus krapus.
  5. Prieš patiekdami, trumpai pašildykite tortilijas iki 180 ºC temperatūros įkaitintoje orkaitėje (tortilijos turi lengvai paruduoti ir išlaikyti formą).
  6. Patiekite padažą kartu su suktinukais.

Skanaus! 

Recepto autorius: @garden_gourmet_lt

 

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]