Makaronai su žiedinio kopūsto padažu


Karšti patiekalai

Šių kreminių makaronų paslaptis yra padažas, kuriame skaniai pasislėpusi yra visa žiedinio kopūsto galva! Todėl šis receptas puikiai tinka tiems, kuriems sunku prisijaukinti daržoves. Daržoves šiame recepte galite keisti ir derinti pagal save, ir atrasti savo tobulą daržovių kombinaciją.

Reikės:

  • 400 g nevirtų makaronų
  • 1 v. š. aliejaus (geriausiai tinka alyvuogių aliejus)
  • 1 žiedinio kopūsto galvos, supjaustytos žiedais
  • 2 morkų, supjaustytų
  • 1 tofu bloko, supjaustyto kubeliais
  • 4 pievagrybių, supjaustytų
  • 3 česnako skiltelių
  • 1 stiklinės nesaldinto kokosų pieno
  • druskos ir pipirų pagal skonį

Kaip gaminti:

  1. Dideliame puode garuose virkite žiedinį kopūstą, kol suminkštės.
  2.  Morkas pakepinkite su trupučiu aliejaus apie 2 minutes.
  3. Sudėkite pievagrybius ir tofu ir kepkite dar 2 minutes.
  4.  Išvirkite makaronus pagal pakuotės instrukcijas ir nusunkite.
  5.  Į trintuvą sudėkite išvirusį žiedinį kopūstą, kokosų pieną, česnaką, druską ir juoduosius pipirus. Trinkite vientisos masės.
  6. Sudėkite makaronus į lėkštes ar dubenėlius, užpilkite padažu. Ant viršaus užbarstykite keptas morkas, tofu ir pievagrybius.

Skanaus!

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]