Gaivios, aštrokos ir kupinos skonių. Puikiai tiks lengviems ir skaniems augaliniams pietums!
Reikės:
- 1 pakuotės „Garden Gourmet“ augalinių šnicelių
- 75 g rukolos
- 2 virtų burokėlių
- 1 mažo raudonojo svogūno
- 1 mažo indelio konservuotų avinžirnių (140 g nusausintų)
- 1 žalio obuolio
Eiga:
- Paruoškite daržoves salotoms. Nulupkite ir plonai supjaustykite svogūną. Nuplaukite obuolį ir supjaustykite skiltelėmis arba gabalėliais. Nuplaukite burokėlius ir supjaustykite gabalėliais, Nusausinkite avinžirnius.
- Dubenyje sumaišykite obuolį su burokėliais, avinžirniais ir svogūnu. Pagardinkite druska, pipirais, alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu.
- Paskirstykite rukolą į 2 lėkštes ir ant viršaus sudėkite daržovių mišinį.
- Pakepinkite „Garden Gourmet“ augalinius šnicelius (pagal instrukcijas ant pakuotės) – tol, kol jie taps traškūs ir paruduos. Supjaustykite šnicelius juostelėmis ir uždėti ant salotų.
Recepto autorius: „Garden Gourmet Lietuva“