Traškios salotos su žaliais obuoliais, avinžirniais ir „Garden Gourmet“ šniceliais


Salotos

Gaivios, aštrokos ir kupinos skonių. Puikiai tiks lengviems ir skaniems augaliniams pietums!

Reikės:

Eiga:

  1. Paruoškite daržoves salotoms. Nulupkite ir plonai supjaustykite svogūną. Nuplaukite obuolį ir supjaustykite skiltelėmis arba gabalėliais. Nuplaukite burokėlius ir supjaustykite gabalėliais, Nusausinkite avinžirnius.
  2. Dubenyje sumaišykite obuolį su burokėliais, avinžirniais ir svogūnu. Pagardinkite druska, pipirais, alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu.
  3. Paskirstykite rukolą į 2 lėkštes ir ant viršaus sudėkite daržovių mišinį.
  4. Pakepinkite „Garden Gourmet“ augalinius šnicelius (pagal instrukcijas ant pakuotės) – tol, kol jie taps traškūs ir paruduos. Supjaustykite šnicelius juostelėmis ir uždėti ant salotų.

Recepto autorius: „Garden Gourmet Lietuva“

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]