Ieškote greito ir lengvo recepto, kuris nustebins savo skoniais? Tuomet šis vos penkių ingredientų patiekalas su „Garden Gourmet“ augalinės file gabaliukais skirtas jums.
Reikės:
- 1 pakelio „Garden Gourmet“ augalinės file gabaliukų
- 400 g sviestinio moliūgo (be odelės)
- 200 g virtų lęšių
- 125 g sojos jogurto
- 1 česnako skiltelės
- 2 v.š. alyvuogių aliejaus
- Rozmarino, druskos, juodųjų pipirų
Eiga:
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 ºC temperatūros.
- Supjaustykite moliūgą vienodo dydžio gabalėliais. Sudėkite juos į kepimo skardą, įpilkite šaukštą alyvuogių aliejaus, įberkite druskos bei pipirų (pagal skonį) ir sumaišykite. Tuomet pašaukite gabalėlius į orkaitę 15 minučių – praėjus pusei kepimo laiko pamaišykite.
- Sudėkite ant skardos „Garden Gourmet“ augalinės file gabaliukus, pagardinkite rozmarinu ir kepkite dar 10 minučių (praėjus pusei kepimo laiko ir vėl pamaišykite).
- Paruoškite jogurto padažą: sumaišykite sojų jogurtą su trintu česnaku, likusiu šaukštu aliejaus, žiupsneliu druskos ir pipirų.
- Patiekite lęšius ir keptą moliūgą, ant viršaus suberkite skrudintus gabalėlius, pagardinkite jogurto padažu.
Recepto autorius: „Garden Gourmet Lietuva“