Išmėginkite sultingą „Garden Gourmet“ burgerį, kuriam pagaminti pakaks vos 5 ingredientų. Augalinės sudėties receptas puikiai tiks lengviems pietums arba pasitarnaus kaip sotaus vakarėlių užkandžio inspiracija.
Reikės:
- 1 pakelio augalinių „Garden Gourmet“ maltinių
- 150 g saldžiųjų paprikų (trijų spalvų)
- 20 g špinatų lapelių
- 60 g humusu
- 2 pilno grūdo burgerio bandelių
- 1 v.š. alyvuogių aliejaus
- Druskos ir pipirų (pagal skonį)
Eiga:
- Paruoškite saldžiąsias paprikas. Supjaustykite daržoves juostelėmis ir pakepinkite keptuvėje drauge su alyvuogių aliejumi, druska bei pipirais (maždaug 10 minučių).
- Išimkite paprikas iš keptuvės ir pakepinkite joje augalinius „Garden Gourmet“ maltinius (po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės).
- Tuomet toje pačioje keptuvėje pašildykite per pusę perpjautas burgerio bandeles.
- Ant vienos burgerio bandelės pusės užtepkite humuso. Tuomet uždėkite špinatų lapelių, augalinį maltinį, o virš jo – trijų spalvų saldžiosios paprikos juostelių. Uždarykite burgerį antrąja bandelės puse ir skanaukite!
Recepto autorius: „Garden Gourmet Lietuva“