Augalinis burgeris su humusu ir kepta saldžiąja paprika


Užkandžiai

Išmėginkite sultingą „Garden Gourmet“ burgerį, kuriam pagaminti pakaks vos 5 ingredientų. Augalinės sudėties receptas puikiai tiks lengviems pietums arba pasitarnaus kaip sotaus vakarėlių užkandžio inspiracija.

Reikės:

  • 1 pakelio augalinių „Garden Gourmet“ maltinių
  • 150 g saldžiųjų paprikų (trijų spalvų)
  • 20 g špinatų lapelių
  • 60 g humusu
  • 2 pilno grūdo burgerio bandelių
  • 1 v.š. alyvuogių aliejaus
  • Druskos ir pipirų (pagal skonį)

Eiga:

  1. Paruoškite saldžiąsias paprikas. Supjaustykite daržoves juostelėmis ir pakepinkite keptuvėje drauge su alyvuogių aliejumi, druska bei pipirais (maždaug 10 minučių).
  2. Išimkite paprikas iš keptuvės ir pakepinkite joje augalinius „Garden Gourmet“ maltinius (po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės).
  3. Tuomet toje pačioje keptuvėje pašildykite per pusę perpjautas burgerio bandeles.
  4. Ant vienos burgerio bandelės pusės užtepkite humuso. Tuomet uždėkite špinatų lapelių, augalinį maltinį, o virš jo – trijų spalvų saldžiosios paprikos juostelių. Uždarykite burgerį antrąja bandelės puse ir skanaukite!

Recepto autorius: „Garden Gourmet Lietuva“

Norite dar daugiau skanių augalinių receptų?
Registruokitės į mūsų 22-jų dienų augalinių atradimų programą ir nemokamai gaukite kasdienių receptų ir svarbių patarimų!

Panašūs receptai

Rodoma  [tcb_pagination_current_page]  iš [tcb_pagination_total_pages]